MichaelJacksonweb.cz

Michael Jackson forever! Michael Jackson forever! Michael Jackson forever! Michael Jackson forever!

Web

The Man, Who Killed Michael Jackson

nemá obrázek
Simon (administrátor) 13.11.2011, 21:56
Stovky, tisíce fanoušků proti tomuto dokumentu protestovali, aby se vůbec odvysílal. Nakonec ho televize abc odvysílala a upřímně nebyl špatný! Nebyl nikterak zaujatý proti MJ, spíš proti Murrayovi a jeho týmu právníků. Hlavně nechali autoři mluvit Murraye, který si svojí arogancí, hlupostí a lžemi kope hrob :) Pokud by byl zájem o odkaz na dokument, mohu poskytnout, nahrál jsem ho na youtube.
nemá obrázek
laurynka.x (uživatel) 13.11.2011, 22:49
jo ja bych mela zajem, dik8-)
nemá obrázek
Simon (administrátor) 14.11.2011, 12:44
nemá obrázek
janina (uživatel) 14.11.2011, 22:01
Děkujeme
nemá obrázek
Simon (administrátor) 15.11.2011, 12:22
No problemo :) tak pak dejte vědět, co si o tom myslíte prosím :)
nemá obrázek
Renča (uživatel) 28.1.2012, 19:02
Ahoj Simone,chtěla bych tě mooc poprosit,jestli by si tento dokument nemohl dát s titulkama?? Já a určitě spoustu dalších bychom byli rádi!! To je ten samý dokument,co byl odvysílaný na Discovery channel 21.ledna?? Jinak děkuji..
nemá obrázek
Simon (administrátor) 28.1.2012, 21:42
Já bohužel titulky nemám vyrobené a nemám s tím praxi :( Jedině zkusit prosit tak fanoušky co titulky vyrábějí nebo tak něco :(
nemá obrázek
MarieJ (uživatel) 12.3.2012, 0:23
Viděla jsem to na youtube, nerozuměla. Včera jsem pořad viděla :-(na Discovery, předabovaný. Trochu se liší celý pořad, v televizi to bylo kratší. Nijak jsem to nezkoumala, jen začátek byl jiný a celkový čas.
Murray na mě působil divně. Přišel za ním duch svatý..:-O. Nelíbilo se mi, jak vyprávěl o intimnostech. Porušoval lékařské tajemství, to přece doktor nemůže dělat. Jinak jsem ráda, že jsem to mohla vidět, protože všechno, co se nějak týká Michaela, si přeju vidět.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2011 Michaeljacksonweb.cz, Michaeljacksonweb.sk
všechna práva vyhrazena | Redakce webu
Kopírování textu z tohoto webu je bez souhlasu autora vysloveně zakázáno.

Naše projekty: Simpsonovi.cz | Sberatelskeedice.cz | Michaeljacksonmemory.com | Jacksonpedie.cz | Jacksonpedia.sk | Kingofpop.cz | Kingofpop.sk
Obrázkové vtipy a meme komiksy na Trololol.cz
Naprogramoval: Pavel Hodoval, návrh a design webu: David Marák
Doporučujeme: Magaziny.cz, Komunita.eu

Michael Jackson web - největší komunitní web o Michaelovi Jacksonovi v ČR a na Slovensku. Novinky, Fotky, informace v encyklopedii, k tomu texty písní a mnoho dalšího!