MichaelJacksonweb.cz

Michael Jackson forever! Michael Jackson forever! Michael Jackson forever! Michael Jackson forever!

Web

Forever King of Pop

nemá obrázek
Caroline (uživatel) 13.12.2011, 19:05
Čím dál více přemýšlím, že by nebylo špatné tuhle akci navštívit. I když vím, kdo ji organizuje a slyšela jsem celkem negativní kritiku. Máte někdo v plánu na ten koncert jít?;-) Zkoukla jsem pár videí a celkem se mi to líbilo... Když už to nevyšlo v Londýně, aspoň zažít tu atmosféru. I přestože to hlavní chybí...

Jaký je váš názor?Lístky už jsou totiž v prodeji, viděla jsem i vylepené plakáty. Jakékoli info, případně drby by se hodily:lol:
nemá obrázek
Simon (administrátor) 13.12.2011, 22:49
Mě tam teda nedostanou ani bagrem... Nechci přispívat Josephovi na důchod :D
nemá obrázek
Caroline (uživatel) 14.12.2011, 18:34
Právě na to se usilovně snažím nemyslet a chci jen zažít tu atmosféru... Taky to beru jako šíření Mikeova odkazu, i když to má asi pro Josepha jen komerční účel ;-)
nemá obrázek
Ross (uživatel) 8.2.2012, 12:40
já určitě půjdu, lístky už jsou doma, v ostravě je to téměř vyprodané :) takže atmosféra bude vynikající...akce je dobře zafinancovaná, plná efektů, kostýmů, tanečníků, taky chci porovnat s Thrillerem Live, což se dá říct je konkurence..
nemá obrázek
MarieJ (uživatel) 8.4.2012, 11:07
Včera dávali tento koncert na tv JOJ. Viděl to někdo? Mě to zklamalo. :-(
nemá obrázek
Caroline (uživatel) 10.4.2012, 15:23
Na koncertu jsem byla osobně a líbilo se mi to... Živá hudba, secvičené taneční kreace... A imitátor mladého Michalea vypadal hooodně realisticky ;-) Ono je to asi jiné být tam a vidět to v televizi. Když je člověk opravdu při tom, pohltí jej atmosféra a ostatní fanoušci.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2011 Michaeljacksonweb.cz, Michaeljacksonweb.sk
všechna práva vyhrazena | Redakce webu
Kopírování textu z tohoto webu je bez souhlasu autora vysloveně zakázáno.

Naše projekty: Simpsonovi.cz | Sberatelskeedice.cz | Michaeljacksonmemory.com | Jacksonpedie.cz | Jacksonpedia.sk | Kingofpop.cz | Kingofpop.sk
Obrázkové vtipy a meme komiksy na Trololol.cz
Naprogramoval: Pavel Hodoval, návrh a design webu: David Marák
Doporučujeme: Magaziny.cz, Komunita.eu

Michael Jackson web - největší komunitní web o Michaelovi Jacksonovi v ČR a na Slovensku. Novinky, Fotky, informace v encyklopedii, k tomu texty písní a mnoho dalšího!